Ministrul Cătălin Predoiu a avut o “discuție foarte bună” cu omologul austriac despre aplicarea deciziei de aderare la Schengen pe cale aeriană și maritimă și despre pașii privind aderarea terestră


Ministrul afacerilor interne, Cătălin Predoiu, a transmis, luni, felicitări poliţiştilor care au descoperit peste 5 milioane de comprimate cu substanţe dopante şi a afirmat că lipta cu drogurile şi cu interlopii va continua ani de zile, însă ”Poliţia Română o va duce până la capăt”, context în care vicepremierul liberal a adăugat că MAI lucrează pe toate dosarele, inclusiv aderarea deplină la spațiul Schengen.

”Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri. Peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt, a transmis, luni, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Acesta a anunțat că ia parte, la Londra, la o reuniune consacrată…

Citeste continuarea pe www.caleaeuropeana.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema