Mihai Trăistariu, spaima concurenței, în sezonul estival 2024. Cât costă să dormi, pe Litoral, în paturile lui? ”Am și o ofertă pentru cei în luna de miere” EXCLUSIV



Mihai Trăistariu, solistul care anual înregistrează venituri de peste 30.000 de euro, din turism, a stabilit deja tarifele pentru sezonul estival 2024. El ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, când costă cazarea, pe noapte, în apartamentele sale, din Mamaia, dar și de ce nu a majorat prețul. Solistul e decis să-și extindă afacerea cu imobiliare: ”Anul acesta îmi cumpăr și un apartament de lux, de cinci stele”.

Mihai Trăistariu, despre cât costă o noapte de cazare, în 2024

Mihai Trăistariu ne-a explicat de ce nu a majorat tariful, pentru cele șase apartamente, pe care le deține, în Mamaia Nord, și din care scoate bani frumoși, în fiecare vară, înregistrând venituri de mii de euro:

”N-am scumpit încă, am învățat din mers că e concurență mare. Apartamentele sunt la 30 de secunde de mare, în Mamaia Nord, dar am decis să las prețul la jumătate, las prețuri jos, ca să ocup rapid toate locurile.

Deja…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema