METEO. Vine urgia peste România! Vin iar ninsorile și gerul extrem! Apar și rafale puternice de vânt. Prognoza ANM, modificare de ultimă oră



METEO. Deși meteorologii ANM anunțau că de miercuri vremea se va încălzi considerabil și că joi, 25 ianuarie temperaturile vor ajunge chiar și la 11 grade, iată că din nou prognoza s-a modificat. Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie a explicat în cadrul unei intervenții la Antena 3 CNN ce ne așteaptă în continuare.

Mai exact, va fi deosebit de frig la munte, unde va ninge viscolit, iar gerul se va simți intens din cauza rafalelor de vânt. Și în București vremea va fi capricioasă. Inițial erau anunțate valori termice pozitive, care urmau să urce peste 10 grade, acum se pare că maximele vor fi doar de șapte grade, dar ne vom simți ca la zero grade.

Prognoza ANM a fost din nou modificată

„Vremea păstrează caracterul perioadei în care ne aflăm, cu fenomene meteorologice specifice de iarnă. Miercuri la ora 18:00 a intrat în vigoare o avertizare meteorologică de cod galben până vineri dimineață, la ora 10:00.

Este…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema