METEO. Vine prăpădul în aceste zone! Un fenomen meteo periculos va face ravagii. S-a dat cod portocaliu. Prognoza ANM actualizată



METEO. Luni a fost o veritabilă zi de primăvară în multe zone ale țării, în timp ce în altele a nins și a viscolit. Practic România a fost împărțită în două și fiecare jumătate a experimentat un alt anotim. În Capitală a fost foarte cald, însă vântul s-a simțit și aici.

Iar acest fenomen periculos va continua să facă prăpăd și marți în anumite regiuni. Directorul ANM, Elena Mateescu a dat detalii despre cum va evolua vremea în continuare. Săptămâna aceasta sunt așteptate temperaturi de aproximativ 20 de grade, dar pe la jumătatea lunii am putea să avem parte din nou de un episod rece.

Prognoza ANM actualizată

„Confirmăm cele 20°C înregistrate luni la Bechet, București, Afumaţi și Zimnicea. La munte, la stațiile din partea de sud-sud-est a țării, valori de 18-19°C, 15°C-17°C pe litoral.

Săptămâna de altfel care tocmai a debutat, va fi o săptămână deosebit de caldă, cu valori la nivelul maximelor între 12°C până la 19°C,…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema