METEO. Vine din nou iarna în România! Temperaturile scad puternic, iar vremea se schimbă radical. Prognoza ANM actualizată



METEO. Conform statisticilor, vremea în toată luna februarie va fi mai caldă decât normalul perioadei. Totuși vom resimți din nou schimbări bruște de temperaturi. Dacă săptămâna trecută aproape că ne îmbrăcam în tricou, iar termometrele arătau în multe locuri 22 de grade, acum un val rece a schimbat complet situația.

Miercuri, 14 februarie, vremea va fi semnificativ mai rece decât în zilele anterioare în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor urca de la 3 – 4 grade în nordul Moldovei și sud-estul Transilvaniei, până la 12 – 14 grade în Oltenia, spun specialiștii de la meteoradar.ro.

Și directorul ANL, Elena Mateescu a prezentat la Antena 3 CNN o prognoza similară insistând pe o răcire mai accentuată a vremii chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie. În zona de nord a țării, iarna se întoarce, în timp ce în parea de sud va fi mai frig, dar valorile termice sunt peste cele normale perioadei.

”Miercuri, răcirea va fi…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema