METEO. Un fenomen extrem va lovi România! Vremea se schimbă radical, iar prognoza ANM este din nou dată peste cap. Ce urmează până sâmbătă



METEO. Nici specialiștii ANM nu mai reușesc să facă pronosticuri despre evoluția vremii în această perioadă. Schimbările bruște pe hartă și apariția unor fenomene meteo extreme dau foarte des totul peste cap, iar lucrurile se modifică de la o zi la alta.

Deși ne așteptam ca după acest episod geros, dominat de valori termice negative, ger puternic și ninsori care au acaparat toată țara, să vină un episod cald mai prelungit. Doar că joi nu s-au atins cele 11 grade din prognoza ANM, iar acum deja au fost lansate mai multe avertismente.

Va fi frig, ar putea să plouă sau să ningă peste tot și cam toate regiunile sunt sub acest tip de cod. În plus vântul va face ca totul să fie mult mai greu de suportat.

Prognoza ANM schimbată radical încă o dată

„Acest lucru va imprima un aspect vântos al vremii în mare parte a Europei în următoarele zile, inclusiv în țara noastră. Așteptăm ca joi și vineri să fie zile cu mai mult vânt și cu…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema