Meciul FCU Craiova – CFR Cluj A început Cu Un Moment De Reculegere în Memoria Lui Aleksei Navalnîi. Adrian Mititelu: “Români, Bucurați-vă De Libertate”


„Alexei Navalnîi, respect etern”, a fost mesajul afişat pe teren de jucătorii de la FCU Craiova. De asemenea, pe tabela de marcaj a apărut chipul lui Navalnîi, iar jucătorii și arbitrii s-au strâns la centrul terenului.

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a transmis un mesaj despre Navalnîi în ziua meciului, pe contul personal de Facebook.

„Respect etern pentru Alexei Navalnîi! Dumnezeu să-l odihnească! A plecat dintre noi un om deosebit, un exemplu de CURAJ, DEMNITATE ȘI PATRIOTISM! Sacrificiul lui nu trebuie să fie dat uitării, lumea occidentală trebuie să-i cinstească memoria acestui martir al secolului XXl.

Sacrificiul lui Alexei Navalnîi, Boris Nemțov și al altor mii de patrioți ruși, eliminați de regimul odios, obligă lumea occidentală să nu dea înapoi în disputa cu Moscova. Noi, toți cei care trăim în lumea liberă, dincolo de neajunsuri și nemulțumiri de tot felul, trebuie să conștientizăm că suntem norocoși,…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema