Mara Bănică a fost la un pas să-și piardă viața. Mașina jurnalistei a luat foc din senin, în timp ce se afla în trafic. “Nu am niciun fel de explicație”Mara Bănică se afla în mașină, în trafic, iar la un moment dat autoturismul ei a luat foc. Vedeta nu a înțeles deloc cum a fost posibil așa ceva fiindcă mașina ei are toate reviziile la zi.

Jurnalista a tras o adevărată sperietură când a văzut ce se întâmplă. După ce a observat că îi curge ceva din mașină, Mara Bănică a scos telefonul și a filmat motorul mașinii.

„Deci îmi curge ceva din mașină. Nu mai iese fum”. Ulterior, un bărbat se aude spunând: „Aici se simte miros de apă, ulei. Nu e fum”, iar înainte ca filmarea să se încheie brusc Mara a mai spus: „Nu mă sunați! Că nici baterie n-am”.

Citește și Irina Nicolae, mărturii emoționante despre fetița pe care a pierdut-o în urma unei nașteri provocate. Cum își educă fiica în vârstă de 6 ani

După postarea inițială, Mara Bănică n-a mai spus nimic, iar fanii au fost foarte îngrijorați fiindcă voiau să știe ce s-a întâmplat cu ea.

Ulterior, când a ajuns…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema