„M-a lovit de două ori cu palma peste față, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii și mi i-a spart de cap. M-a lovit cu piciorul”



Patronul echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost acuzat de avocatul Bogdan Grigore că l-a agresat și l-a scuipat în centrul orașului Craiova. Victima a depus o plângere penală, iar poliția a confirmat incidentul. Mititelu se află acum în mijlocul unui scandal în Craiova.

Citește și: Olguţa Vasilescu intervine în războiul dintre Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru. „Vreau o singură Universitatea Craiova, care să aibă palmaresul şi să se bată an de an la titlu”

Avocatul Bogdan Grigore a povestit pentru Fanatik cele întâmplate. Bărbatul susține că Adrian Mititelu l-a agresat pentru a se răzbuna pentru faptul că reprezintă anumite părți cu care patronul de la FCU Craiova se judecă.

„Mă deplasam către sediul ANAF, prin fața clubului FCU Craiova, vineri dimineață, la ora 11. M-am întâlnit cu o cunoștință, stăteam de vorbă, după care a apărut Adrian Mititelu dintre niște mașini din fața clubului. A început să mă înjure, să-mi…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema