„Lucrez de luni până luni, fără pauză”



Au trecut câțiva ani de când Leonard Doroftei a plecat din România și s-a stabilit, alături de familie, în Canada, unde a început o viață nouă și se bucură deja de un succes răsunător.

După ce s-a bucurat de succes ca jucător de box, Leonard Doroftei a încercat să-și construiască o carieră și în lumea afacerilor, el deschizându-și un bar în Ploiești. Lucrurile nu au funcționat așa cum și-a dorit, fapt pentru care acesta a decis să se mute în Canada. Se întâmpla în 2019, iar acum, aproape cinci ani mai târziu, viața lui s-a schimbat.

Într-un interviu pentru GSP, acesta a mărturisit că și-a luat licența de antrenor de box, iar acum câștigă sume importante de bani antrenând copii.

„Barul a apărut întâmplător, m-a și luat pe nepregătite. Nu aș fi făcut bar niciodată. Nu am idee de bar. Trebuia să fac sală. M-am plafonat, m-am blocat în barul ăla. Dar și barul a mers, a rupt. La început făceam bani mulți. A mers singur o…

Citeste continuarea pe www.digifm.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Dinu Săraru, la aniversare

Director de teatru, dramaturg, eseist, publicist, romancier și scriitor român. Iubit, apreciat dar și controversat. Toate aceste cuvinte…