Locul în care nu trebuie să bei apă de la robinet sau să faci gesturi de afecțiune în public. Destinația este populară printre români



Una dintre cele mai luxoase destinații de vacanță, preferată şi de români, are reguli pe măsură. Printre acestea, se numără interdicţia de a bea apă de la robinet şi de a fi face gesturi tandre în public.

Turiștii sunt impresionați de peisajele spectaculoase din acest loc, însă regulile sunt pe măsură. În timp ce în România este comun să bei apă de la robinet, acolo nu este absolut deloc recomandat.

Nu ai voie să bei apă de la robinet în această țară

Maldive este din ce în ce mai căutată printre români, însă cultura acestei insule este diferită față de a noastră. Este recomandat să știi ce este de neacceptat să faci ca turist și care sunt regulile pentru o conduită bună. Pentru început, nu ai voie să consumi apă de la robinet, scrie fanatik.ro.

În Maldive, apa trece printr-un proces puternic pentru a scăpa de bacterii și germeni. Iar după finalizarea acestei metode. apa devine săraca în nutrienți. Astfel, în magazinele…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema