LIVE UPDATE. Ziua 713 de război în Ucraina. Nicio nouă interdicție de import în următorul pachet de sancțiuni UE împotriva Rusiei



Comisia va propune un pachet de măsuri care speră să provoace o dezbatere minimă în rândul statelor membre, astfel încât să fie adoptat rapid.Statele membre trebuie să voteze în unanimitate pentru a adopta noi sancțiuni.„Vor fi sute de listări, entități și persoane fizice. Nu sunt nume mari [de companii]”, a declarat unul dintre diplomați.

Comisia Europeană nu va adăuga noi interdicții de import în următorul pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, au declarat diplomați ai UE. Comisia și statele membre ale UE doresc să adopte rapid un nou set de măsuri pentru a marca cea de-a doua aniversare a invaziei Rusiei în Ucraina.

Dar, deși au existat apeluri din partea unor țări UE de a interzice mai multe exporturi rusești, cum ar fi aluminiul, Comisia va propune un pachet de măsuri care speră să provoace o dezbatere minimă în rândul statelor membre, astfel încât să fie adoptat rapid.

Statele membre trebuie să voteze în unanimitate pentru a adopta…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema