LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 123. Biden spune că membrii Congresului care se opun proiectului de lege privind frontierele refuză ajutorul pentru palestinienii aflați în nevoie



Hamas a răspuns la o propunere care vizează eliberarea ostaticilor rămași în Gaza și o încetare susținută a luptelor, au anunțat marți Qatar și Statele Unite.Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat că SUA analizează răspunsul Hamas, adăugând că va discuta propunerea cu Israelul miercuri, în cadrul actualului său turneu în Orientul Mijlociu.În Gaza, lucrătorii umanitari și-au exprimat îngrijorarea cu privire la orice operațiune militară israeliană extinsă la sud, spre Rafah.

Biden spune că membrii Congresului care se opun proiectului de lege privind frontierele refuză ajutorul pentru palestinienii aflați în nevoie.

Președintele SUA, Joe Biden, a declarat marți că cei care se opun unui proiect de lege privind frontierele din Senat „refuză ajutorul” pentru poporul palestinian care „suferă cu adevărat”.

„Acest acord bipartizan oferă Israelului ceea ce are nevoie pentru a-și proteja poporul și a se apăra împotriva…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema