Lechsner Patrick, Facultatea de Medicină în limba engleză –

Lechsner Patrick, Facultatea de Medicină în limba engleză –


Vă prezentăm șefii de promoție UMFST G.E. Palade Târgu Mureș și vă invităm să aflați de la ei cu ce gânduri au încheiat această etapă și ce își propun să realizeze în viitorul apropiat.

Drumul spre și prin facultatea de medicină a fost o provocare, dar pasiunea mea pentru aceasta a făcut ca fiecare obstacol să merite. În viitorul apropiat sunt încântat să încep programul de doctorat la universitatea noastră, urmând în același timp un rezidențiat în medicină internă.

The journey to and through medical school has been challenging, but my passion…

Citeste continuarea pe www.punctul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema
Biden s-a retras din cursa prezidențială

Biden s-a retras din cursa prezidențială

*:not(.wp-block-quote):not(.alignwide):not(.alignfull.wp-block-cover.has-parallax):not(.td-a-ad){margin-left:auto;margin-right:auto}.tdb_single_content a{pointer-events:auto}.tdb_single_content .td-spot-id-top_ad .tdc-placeholder-title:before{content:’Article Top Ad’!important}.tdb_single_content .td-spot-id-inline_ad0 .tdc-placeholder-title:before{content:’Article Inline Ad 1′!important}.tdb_single_content .td-spot-id-inline_ad1 .tdc-placeholder-title:before{content:’Article Inline Ad 2′!important}.tdb_single_content .td-spot-id-inline_ad2 .tdc-placeholder-title:before{content:’Article……