La doi ani de război, Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cheamă Ucraina și aliații săi să “nu-și piardă speranța”


Jens Stoltenberg a cerut sâmbătă Ucrainei și aliaților ei „să nu-și piardă speranța”. „Situația pe câmpul de luptă, a spus el, rămâne extrem de dificilă. Obiectivul lui Putin de a domina Ucraina nu s-a schimbat, a avertizat Secretarul general al Alianței Atlantice, și nimic nu arată că el s-ar pregăti pentru pace. Noi, însă, nu trebuie să ne pierdem speranța, a spus Stoltenberg într-un mesaj înregistrat și citat de RFI. Ucraina a demonstrat nu de puține ori capacitățile de care dispune și ferma sa determinare” de a lupta contra agresorilor.
„Ucraina va triumfa în lupta cu tenebrele ruse”, a promis la rândul său comandantul șef al armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, sâmbătă, la doi ani de la invadarea țării sale de către Rusia.”Sunt convins, a mai spus el, că victoria noastră se bazează pe unitate și, fără îndoială, o vom obține… Căci lumina înfrânge întotdeauna tenebrele”.

Citeste continuarea pe curierulnational.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema