Klaus Iohannis: Peste 33 de milioane de tone de cereale ucrainene au tranzitat teritoriul României / Numai Ucraina poate decide momentul, parametrii și modul în care se vor desfășura eventuale negocieri de pace (VIDEO)



Peste 33 de milioane de tone de cereale ucrainene au tranzitat teritoriul României, a declarat președintele Klaus Iohannis, marți, la Cotroceni, la întâlnirea anuală cu șefii misiunilor diplomatice acreditați în țara noastră.

Ce a spus Klaus Iohannis despre cerealele ucrainene care au tranzitat România

Președintele României a subliniat că ucrainenii „își apără cu curaj libertatea, suveranitatea și integritatea teritorială”.

„Datorită eforturilor noastre intense, peste 33 de milioane de tone de cereale ucrainene au tranzitat teritoriul României, reprezentând peste 60% din produsele care au fost transportate prin culoarele solidarității ale Uniunii Europene”, a declarat Klaus Iohannis.

„Cu ocazia vizitei pe care președintele Zelenski a realizat-o la București în luna octombrie, am semnat împreună o declarație comună foarte consistentă. Am decis atunci să începem procesul concret pentru a ridica relația dintre România și…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema