Klaus Iohannis, în Parlamentul European: „Ridicarea controalelor la fronterele aeriene și maritime trebuie urmată în cel mai scurt timp de ridicarea controalelor la frontierele terestre”


George Lupu (www.b1tv.ro)

Președintele Klaus Iohannis a declarat în Parlamentul European că ridicarea controalelor la fronterele aeriene și maritime trebuie urmată în cel mai scurt timp de ridicarea controalelor la frontierele terestre:

„Fondurile europene intrate în România de la momentul aderării ne-au permis să realizăm proiecte esențiale de infrastructură. Peste 600.000 de tineri români au participat la programul Erasmus, însușindu-și astfel modul de viață european.

Uniunea înseamnă un spațiu al siguranței, al protecției, al prosperității și al diversității. UE rămâne prin excelență un spațiu al liberei circulații. Ridicarea în martie a controalelor la frontierele aeriene și maritime trebuie urmată în mod firesc în cel mai scurt timp de eliminarea controalelor la frontierele terestre. Doar astfel vom avea reflectarea corectă și concretă a contribuției pe care România o aduce la consolidarea securității întregii UE.

Proiectul…

Citeste continuarea pe curierulnational.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema