Kelemen Hunor, despre pregătirea oamenilor pentru război „O greșeală de comunicare. Poate era bine să vorbească Iohannis”



Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marți, la Digi24, referitor la stagiul militar voluntar, că șeful Statului Major a avut dreptate când a spus că România trebuie să se pregătească pentru orice, însă că nu trebuie să se creeze panică, pentru că nu există un pericol. De asemenea, a mai adăugat că a fost o greșeală de comunicare și că „poate era mai bine dacă declarația era făcută de președintele Klaus Iohannis”.

„Totul trebuie așezat în context. Dacă vrem să avem o dezbatere corectă trebuie să aibă loc în contextul actual, când există acest război în apropierea României, care nu dă semne că s-ar termina foarte curând. România a trecut în anii trecuți și trece în continuare printr-o modernizare a Armatei. Sigur, discuția este cu acest voluntariat, fiindcă altfel ar trebui să modificăm Constituția. Poate era mai bine dacă declarația era făcută de președintele României, că el e comandantul Armatei…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema