Jurnalistul Dan Bucura: “Ciolacu este proaspat divortat, isi reface viata”. Orlando Teodorovici: “Ciolacu este din nou proaspat tatic”


Jurnalistul Dan Bucura anunta ca premierul Marcel Ciolacu este „proaspat divortat”, intr-o postare pe Facebook in care il ataca pe fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici. Teodorovici a anuntat in urma cu doua zile ca Ciolacu „este din nou proaspat tatic”.

„Asta da tupeu! Orlando ‘Discoteca’ Teodorovici, individul care hartuia jurnaliste prin Parlament din postura de ministru, si-a descoperit veleitati de jurnalist monden. Vine azi si ne dezvaluie ca premierul Marcel Ciolacu ar fi proaspat tatic…

‼️Pai, ma discotecarule, crezi ca toti sunt ca tine si, mai nou, ca Florian Coldea?! Nu sunt multi carora sa le bata andropauza la usa, dar ei sa o arda pe clubareala asteptand roaba cu sampanie si balind la animatoarele de pe bar!

Oare ar fi fost mai de laudat daca Ciolacu, proaspat divortat, ar fi ars-o pe pitiponceala ca tine? Macar omul ala isi reface viata tot pe strada familiei traditionale”, a scris Bucura.

Citeste si: Eugen Teodorovici: „Ciolacu…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema