Județul din România unde locuitorii ar urma să plătească 150 de lei de persoană, taxa pe gunoi! Legea a fost ținută la secret



Scandal mare în județul Dâmbovița, după ce aproape toți primarii au votat o lege elaborată de cei de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) care impunea o taxă astronomică pe gunoi tuturor persoanelor juridice, fie că sunt SRL, PFA, PI, SA sau orice altă formă de organizare.

Practic firmele urmau să achite câte 150 de lei de angajat pentru ridicarea gunoiului, fără să se țină cont inițial în ce domeniu activează. De exemplu, un avocat sau o coafeză nu pot aduna la fel de mult gunoi ca o firmă de construcții, dar legea nu prea făcea diferențe. În loc să se calculeze în funcție de cantitatea de gunoi adunată, au ales să impună o plată fără nicio justificare.

Legea nu a fost pusă în dezbatere publică și deja de la 1 ianuarie urma să-și facă resimțite efectele. Toate primăriile de județ au decis să o pună în aplicare și să-i oblige pe operatori să achite această taxă record, care este și nelegală în plus.

News18.ro…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema