Jucătoarei de tenis Emma Răducanu, complet vaccinată, i s-a făcut rău și a fost eliminată de la Australian Open – după 8 luni de pauză, în care a suferit trei intervenții chirurgicale


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

„Dramă medicală pentru Emma Răducanu la Australian Open: vedetei britanice îi este controlată tensiunea arterială după ce s-a plâns de stări de greață și de dificultăți de respirație și își ține mâna pe piept și abdomen” – titrează Daily Mail.  

Emma Raducanu s-a confruntat cu o serie de probleme medicale în meciul cu chinezoaica Yafan Wang. Jucătoarea de 21 de ani a pierdut în turul doi la Australian Open în trei seturi. Fosta campioană la US Open juca primul ei Grand Slam dintr-un an.

Fosta campioană de la US Open a jucat doar al patrulea meci de când s-a întors, după opt luni de pauză și trei intervenții chirurgicale în 2023.

După ce i s-a făcut rău, i s-a verificat…

Citeste continuarea pe www.activenews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema