Iulia Navalnaia Somează Kremlinul Să Elibereze Trupul Lui Navalnîi, Spune Că Acesta E Torturat După Moarte: „Putin E Demonic, Credința Lui E Falsă”



Iulia Navalnaia, văduva liderului opoziției ruse Aleksei Navalnîi, a cerut sâmbătă autorităților să elibereze trupul neînsuflețit al acestuia pentru a fi înmormântat și l-a acuzat pe un Vladimir Putin „demonic” că i-a torturat cadavrul.

Într-o înregistrare video de șase minute postată pe YouTube, Navalnaia l-a acuzat pe președintele rus că ține ostatic corpul soțului ei și a pus la îndoială credința creștină a lui Putin.

Navalnaia a subliniat că Putin este personal responsabil pentru ceea ce se întâmplă cu trupul soțului ei și că îl torturează și după moarte, așa cum a făcut-o și în viață.

„Știam deja că credința lui Putin este falsă, dar acum o vedem mai clar ca niciodată”, a spus Navalnaia, îmbrăcată în negru. „Niciun creștin adevărat nu ar putea face vreodată ceea ce Putin face acum cu trupul lui Aleksei”, a adăugat ea.

Navalnaia a declarat că soțul ei a fost un creștin devotat care a mers la biserică…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

„Avocații mei se ocupă de tot”

Antrenorul Laurențiu Reghecampf, care s-a despărțit de curând de clubul Al-Tai (Arabia Saudită), a fost pus sub urmărire…