Israelul continuă bombardamentele în Liban și Siria, ca ripostă la atacuri HEZBOLLAH /Senatori din SUA, îngrijorați de riscul unui războiArmata israeliană a atacat, miercuri, poziții islamiste din Liban și din Siria, ca ripostă la atacuri lansate de grupul militant pro-iranian Hezbollah, iar pe fondul tensiunilor, doi senatori americani au cerut acțiuni urgente pentru evitarea izbucnirii unui nou conflict militar de amploare.

Cel puțin trei persoane au fost ucise, miercuri, în urma unui atac aerian israelian care a vizat capitala Siriei, Damasc, conform postului de televiziune BBC News. Organizația Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a raportat atacuri în districtul Kafr Sousa din Damasc, precizând că au fost uciși doi cetățeni străini și un sirian, într-o zonă frecventată de membri ai Gardienilor Revoluției din Iran și ai grupului islamist șiit Hezbollah.

Armata israeliană nu a făcut niciun comentariu pe tema incidentului, dar, în ultimele luni, a intensificat atacurile asupra pozițiilor islamiste din Liban și Siria după o serie de atacuri lansate de combatanți…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Care este tema MET Gala din 2024?

Petrecerea din acest an va celebra cea mai recentă expoziție realizată de Andrew Bolton.Vogue a anunțat că tema…