INTERVIU Alexandru Gussi, politolog: “Daca AUR era o creatie de la Est, am fi aflat. Eu as interpreta intalnirea lui Simion cu agentii rusi ca fiind, de fapt, a unui om legat de serviciile noastre cu un reprezentant al altor servicii! Ar fi un joc pervers al Puterii care-l victimizeaza pe Simion, ca sa-l ajute sa intre in turul II”


Partidul AUR este o constructie a unor structuri de putere romanesti, cu scopul de a capta segmentul de populatie antisistem, este de parere cunoscutul politolog Alexandru Gussi, care este sceptic in privinta tezei conform careia George Simion ar fi agent al Rusiei. Daca acest lucru ar fi fost real, in ultimii doi ani de razboi ar fi aparut dovezi. Dar nu s-a intamplat asta, iar intalnirea lui Simion cu agentii rusi e vazuta de profesorul Gussi ca o simpla intalnire a unui reprezentant al serviciilor romanesti cu reprezentanti ai unor servicii straine.

Cazul in sine, deja foarte serios pentru ca inseamna o imixtiune directa si masiva in viata politica romaneasca, e agravat de faptul ca PSD si PNL il victimeaza deliberat pe George Simion, pentru a incerca sa-i creasca popularitatea si a-l baga in turul II al alegerilor prezidentiale. E un joc cu adevarat pervers, spune Alexandru Gussi, profund antidemocratic, intr-o tara al carei deficit de democratie a devenit major dupa lovitura…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema