Întâlnire cu fast în Italia. Marcel Ciolacu i-a oferit un cadou lui Papa Francisc Întâlnirea dintre Marcel Ciolacu și Papa Francisc



Într-o demonstrație remarcabilă de diplomație și respect reciproc, Premierul României, Marcel Ciolacu, a avut o întâlnire semnificativă cu Papa Francisc la Vatican, în timpul unei vizite oficiale în Italia. Această întâlnire subliniază nu doar relațiile bilaterale puternice dintre România și Vatican, dar și importanța comunității românești din Italia, care beneficiază de sprijinul continuu al Suveranului Pontif.

În timpul acestei întrevederi, Premierul Ciolacu a exprimat recunoștința României pentru sprijinul acordat de Papa Francisc comunităților românești din Italia și din întreaga Europă, un gest care reflectă solidaritatea și compasiunea care caracterizează pontificatul actual. Dialogul dintre cei doi lideri a fost un moment deosebit, așa cum a evidențiat premierul român într-un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, împărtășind cu urmăritorii săi importanța acestui schimb.

Ce a transmis…

Citeste continuarea pe redactia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema