INGREDIENTUL pe care bunicile noastre îl foloseau pentru a obține zacusca perfectă. Rețeta care nu dă greș

 INGREDIENTUL pe care bunicile noastre îl foloseau pentru a obține zacusca perfectă. Rețeta care nu dă greș



Peste câteva zile vine toamna, iar gospodinele au început să pregătească anumite tipuri de mâncare, în special pentru sezonul rece. Zacusca de vinete se numără printre alimentele preferate ale românilor, în afară de murături. Aceasta pot fi consumate în siguranță la iarnă, deoarece rezistă destul de mult timp în borcane.

Unul dintre cele mai vechi tipuri de mâncare românești este zacusca. De-a lungul anilor, gospodinele au folosit o varietate de rețete pentru a o face cât mai delicioasă posibil.
Trebuie să respectați anumite ingrediente, dar poți adăuga…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema
Patriarhul Daniel a lansat un apel

Patriarhul Daniel a lansat un apel

Părintele Patriarh Daniel a făcut apel la solidaritate cu persoanele afectate de inundații, sâmbătă, potrivit Basilica.ro. Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe…