Încercând să-și salveze pielea, conducerea UTA-ei e dispusă să lase clubul FĂRĂ IDENTITATE! Dă afară SCU și pe urmașii baronului Neuman și ai lui Petschovschi (VIDEO)


Adunarea Generală a AFC UTA a fost convocată luni, 12 februarie 2024, cu o oră înaintea importantei partide dintre UTA și FC Botoșani, pentru a exclude din asociație Suporter Club UTA (SCU). Cu o majoritate covârșitoare de membri controlați de Alexandru Meszar (și de cei care se află în spatele său), excluderea din asociație a SCU, adică a entității care oferă identitatea clubului, deținătoare a mărcii înregistrate la FRF, va fi o simplă formalitate.

Nu o să insistăm asupra motivelor puerile invocate pentru excluderea SCU, ci o să subliniem ce anume înseamnă această excludere pentru gruparea care conduce clubul. Odată exclus din AFC UTA, Suporter Club UTA nu va mai putea solicita să i se pună la dispoziție datele financiare ale clubului sau alte acte (de exemplu, contracte), lucru care la ora actuală este posibil și-i „arde” rău pe conducătorii UTA-ei – asupra cărora…

Citeste continuarea pe newsar.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema