Incendiul care a distrus serverele închisorii Jilava a mistuit etajul la care se afla și arhiva temutei SIPAIncendiul care a izbucnit, vineri dimineață, într-o clădire din curtea Penitenciarului Jilava și care a topit serverele și mai multe computere ar fi afectat, cel puțin parțial, arhiva fostei SIPA, care era depozitată în același imobil. Pompierii au deschis o anchetă, iar după verificări au fost trase primele concluzii legate de cauza probabilă a incidentului.

Personalul Penitenciarului Jilava a intrat în alertă, vineri, în jurul orei 06.20, când corpul de clădire în care funcționau serverele închisorii a fost cuprins de flăcări. Cu toate că pompierii au intervenit repede, așa cum reiese și din imaginile publicate în exclusivitate de Gândul, incendiul era violent, mai ales că incinta respectivă era plină de cabluri izolate cu material plastic.

Conform reprezentanților închisorii, deși serverele au fost compromise complet și mai multe unități centrale de calculator s-au făcut scrum cu tot cu documentele pe care le aveau în memorie,…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema