Horoscop zilnic duminică, 18 februarie 2024. Berbecii au nevoie de odihnă, Balanțele își fac ordine în viață, iar Săgetătorii se concentrează pe familie



Berbec

Astăzi, Soarele intră în sectorul tău de confidențialitate pentru o ședere de o lună. Acest tranzit încurajează mai multă odihnă și reflecție. Este o perioadă în care trebuie să pui capăt subiectelor depășite. Dacă ceva nu mai funcționează pentru tine, o vei vedea foarte clar acum. Aceasta este o perioadă de curățare la nivel emoțional sau psihic. Activitățile vindecătoare și odihnitoare sunt de ajutor acum, mai ales dacă ați ajuns într-o stare de suprasolicitare. Este un moment bun pentru a-i ierta pe ceilalți.

Taur

Astăzi Soarele se mută în sectorul tău social. Până pe 19 martie, vei dori mai multă interacțiune cu prietenii, grupurile și cunoștințele. Ai putea colabora și coopera mai mult. Este un moment în care ai capacitatea să dai deoparte ego-ul în favoarea eforturilor de grup. Ești bucuros atunci când acțiunile tale îi influențează pozitiv pe ceilalți.

Gemeni

Mutarea de astăzi a Soarelui în…

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema