Horoscop special, TOATE zodiile sunt vizate! A doua jumătate din februarie 2024 se anunță intensăHoroscop special.  Ai putea face alegeri impulsivie care schimbă modul în care privești lucrurile și regulile după care trăiești. Ai putea simți că ești izolat de prietenii tăi pentru că mereu duci idei radicalizate la un nivel următor. În timp ce acest tranzit este excelent pentru actualizarea sistemelor vechi, ar putea dezvălui și partea întunecată a rebeliunii.

Intuiția va lua centrul scenei odată cu intrarea Soarelui în semnul optimist și idealist al Peștilor pe 18 februarie. Acesta este momentul anului când ar trebui să te concentrezi pe recepția și înțelegerea emoțiilor și evenimentelor din viața ta.

În timpul acesta, s-ar putea să te simți mai încrezător și mai receptiv decât de obicei, ceea ce te-ar putea face mai susceptibil la înșelăciune, deoarece Peștii sunt un semn de apă mutabil. Deoarece nivelurile tale de empatie vor fi foarte ridicate, alege cu grijă pe cine sau ce alegi să crezi.

Luna plină în Fecioară pe 24…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema