Horoscop de weekend: 20 – 21 ianuarie



Berbec

Contextul astral din zilele acestui weekend te poate ajuta sa descoperi posibilitati noi de castig dintr-o activitate profesionala desfasurata intr-un cadru oficial. Pe de altă parte, este rost sa primesti cadouri, bani sau favoruri de la colegii de munca. Consuma atat cat iti trebuie si nu te hazarda la cheltuieli nefondate. Odihneste-te si evita eforturile solicitante.

Taur

La finalul acestei săptămâni primesti energii astrale deosebite, care te vor ajuta să-ți modelezi felul de a relaționa cu ceilalți. Ai șanse sa observi aspectele placute si pe cele care necesita imbunatatiri din planurile de viata in care esti implicat. Este bine să-ți propui mai mult timp liber pentru tine si sufletul tau. Odihneste-te, inconjoara-te de oamenii dragi si de încredere.

Oracolscop 15 – 21 ianuarie 2024

Gemeni

Ai nevoie de odihna si discretie la sfarsitul acestei saptamani. In liniste, departe de zgomotul cotidian vei putea medita in tihna la situatiile in care esti implicat….

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

ISU avea frecvente mese festive!

Avocatul Adrian Cuculis susține că „ISU avea frecvente mese” în complexul Ferma Dacilor. Drept dovadă este prezentată o…