Hamas isi „explica” atacul din 7 octombrie. Document justificativ de 20 de pagini


Miscarea islamista palestiniana Hamas a declarat ca atacul din 7 octombrie asupra Israelului a fost „o etapa necesara” impotriva ocupatiei israeliene a teritoriilor palestiniene si a admis ca „haosul” a antrenat „erori”, potrivit unui document publicat duminica de miscarea palestiniana, conform AFP.

Hamas a comunicat ca in haosul din jurul granitei dintre Israel si Fasia Gaza „poate ca au avut loc erori”, negand totusi ca a vizat civili si daca aceasta s-a intamplat ar fi fost „accidental, in timpul confruntarilor cu fortele de ocupatie”.

Explicatiile vin in ciuda celor 1.140 de persoane ucise in timpul acestui atac fara precedent, majoritatea dintre ei civili, potrivit unui bilant bazat pe date oficiale israeliene.

Miscarea islamista, aflata la putere in Gaza din 2007, cere acum incetarea „agresiunii israeliene”, afirma ca „poporul palestinian” poate „decide viitorul” teritoriului de coasta si respinge „proiectele internationale sau…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Simulația – diferite forme de manifestare

Ionuț-Daniel Vîlceanu Rezumat: Prezenta lucrare își propune să analizeze rațiunea din spatele neconcordanței dintre reglementarea privind instituția simulației…