General Maior Aviator (Rtr) RADU THEODORU (100 de ani), invitat de onoare la a XV-a ediție, ANIVERSARĂ, a Galei ”SENIORI de COLECȚIE”


Celebrul General Maior Aviator (Rtr) RADU THEODORU, veteran de război, care a împlinit de curând 100 de ani este invitatul de onoare al celei de-a XV-a ediții a Galei SENIORI de COLECȚIE, un eveniment de excepție și de tradiție organizat de de Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă, condusă de Alexandra Dobre!

Ediţia aniversară va avea loc marţi, 30 ianuarie 2024, ora 17:00, la Sala LUCEAFĂRUL (Str. Ion Ghica nr. 3) și va fi moderat de jurnalista Mihaela Bîrzilă.

Născut pe 17 ianuarie 1924, General Maior Aviator (Rtr) RADU THEODORU a fost discipolul regretatului General Locotenent (rtr.) Ion Dobran (1919 – 2021), As al aviaţiei de vânatoare române în cel de-al doilea Război Mondial, Domnul General RADU THEODORU este la ora actuală ultimul supraviețuitor al celebrei Flotile I aeriene române. Distinsul senior centenar păstrează cu sfinţenie semnătura Generalului Dobran pe brevetul de zbor pe IAR 80.

A absolvit Școala…

Citeste continuarea pe ultima-ora.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema