GALERIE FOTO. Locuitorii din zona Casei de Cultură se plâng de mai multe garaje: Primăria vrea să le demoleze, dar nu știe când


Mai mulți locuitori din zona Casei de Cultură se plâng că mai multe garaje înșiruite pe o suprafață mare, pe Aleea Nalbei, în apropierea unui loc de joacă și a unui teren de fotbal, reprezintă un disconfort. În special cele de lângă blocurile L105, L106 și L107.

În urmă cu doi – trei ani, în zonă au fost desființate astfel de construcții, în apropierea blocului L107, pentru a face loc mai multor locuri de parcare, trasate de către Municipalitate, însă restul garajelor „au scăpat“.

O constănțeancă a sesizat redacția Focus Press în legătură cu faptul că, vara ori când temperaturile permit, cei ce dețin aceste garaje se strâng în fața lor, iar gălăgia și scaunele puse peste tot au devenit un motiv de disconfort.

„Este ciudat că aceste garaje nu au fost desființate, deși cele din fața altor blocuri învecinate au fost dărâmate de Primăria Constanța și au fost trasate locuri de parcare. Așa ar putea fi și aici, pentru că este…

Citeste continuarea pe focuspress.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema