Gabriel Zetea: Dacă există argumente pertinente ale PNL și o susținere mai largă din partea altor partide, putem să stăm de vorba despre comasarea alegerilor. De la o zi la alta, colegii de la PNL se răzgândesc (VIDEO)



PSD nu își dorește comasarea alegerilor în mod special, dar este dispus să stea de vorbă despre acest subiect dacă există argumente pertinente ale PNL și o susținere mai largă a altor partide politice, a declarat deputatul Gabriel Zetea, vicepreședinte al social-democraților, vineri, pe B1 TV, la „Bună dimineața, România!” cu Alex Vlădescu.

Gabriel Zetea (PSD), pe B1 TV, despre comasarea alegerilor

Gabriel Zetea spune că „nu Partidul Social Democrat a adus în spațiul public aceste discuții legate de comasarea diferitelor tipuri de alegeri”.

„Anul trecut vorbeam despre alegeri prezidențiale care să fie aduse în turul 1 cu alegerile locale odată, acum a apărut varianta comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, sunt colegii din Partidul Național Liberal care au propus aceste lucruri, ba au adus și argumente, că facem risipă de bani dacă nu comasăm alegerile și că este un an dificil, au venit cu tot felul de argumente, iar…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema