Fructul care înlocuieşte cu succes carnea. De ce îl recomandă specialiştii



Fructele sunt unele dintre cele mai sănătoase alimente, pe care orice medic le recomandă. Foarte interesant este faptul că unul dintre ele înlocuiește cu mare succes carnea. Specialiștii spun că este foarte sănătos și are beneficii la care nimeni nu s-ar gândi.

Fructul consumat pe post de carne

În România, puțini sunt cei familiarizați cu Jackfruit-ul, însă acest fruct este o adevărată senzație în bucătăria asiatică și americană, fiind adesea utilizat ca substitut al cărnii în numeroase rețete. Jackfruit-ul este un fruct unic în felul său, fiind cel mai mare și cel mai greu fruct care crește pe un copac.

Arborele de Jack, căruia îi datorăm aceste fructe, face parte din familia plantelor Moraceae, înrudit cu smochinul și dudul, și are originile în Asia tropicală. Cu o înălțime ce poate ajunge până la 20 de metri și o frunziș veșnic verde, acest arbore poate produce în mod obișnuit între 100 și 200 de…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema