Frații Caran, eliberați din arest! Decizia de ultimă oră a instanței în dosarul în care apar Alex Bodi și ginerele milionarului Ioan Niculae.



Frații clanului Caran au fost eliberați din arest, după ce instanța a pronunțat o decizie de ultim moment în dosarul în care sunt implicați Alex Bodi și ginerele milionarului Ioan Niculae.

Liderii clanului au fost eliberați din arest, conform ultimei decizii a instanței de judecată. Este vorba despre dosarul în care sunt implicați Alex Bodi și ginerele milionarului Ioan Niculae.

Cunoscuți drept unii dintre cei mai periculoși interlopi din țară, liderii clanului Caran deveniseră, în ultimii ani, adevărate personaje mondene. În timp ce zeci de locotenenți, dintre care mulți le deveniseră fini, se ocupau de afacerile lor ilegale, aceștia petreceau în cele mai luxoase restaurante și cluburi din București. Astfel, trecutul lor a rămas îngropat în țărâna de pe ulițele satului Piteasca, de unde, la începutul anilor ’90, s-au urcat în căruțe și au venit în Capitală, după ce au fost alungați de un clan rival.

Așa cum a relatat Gândul…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema