Fotbal. Kylian Mbappé a informat oficial clubul PSG că va pleca la sfârșitul sezonului, în această vară. În următoarele luni, clubul și jucătorul vor negocia termenii juridici, clubul parizian încercând totuși un transfer.


Presa sportivă consideră că informarea oficială a clubului francez este pasul pe care Real Madrid îl așteapta pentru a putea demara negocierile cu Mbappé. După expirarea contractului, fotbalistul poate semna un contract direct, ceea ce i-ar aduce probabil câteva sute de milioane de euro, sau un salariu uriaș, împărțit pe anii noului contract.

Totuși, PSG speră la o înțelegere în care contractul lui Mbappé ar urma să fie formal prelungit, pentru a putea obține o sumă din transferul către un alt club, în condițiile negociate de fotbalist cu PSG.

Kylian Mbappé are 25 de ani, s-a născut la Paris și joacă de șapte ani la cel mai important club de fotbal din Franța. Real Madrid urmărește de mai mulți ani achiziționarea jucătorului francez, dar până acum nu a reușit să îi facă o ofertă acceptabilă, presa sportivă speculând pe marginea faptului că Mbappé cere o sumă considerabilă. Anul trecut, echipa saudită Al-Hilal i-a oferit…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema