Fotbal. Clubul britanic Tottenham Hotspur anunță transferul lui Radu Drăgușin (21 de ani) pentru aproape 31 milioane de euro. Este cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un jucător român.


Radu Drăgușin a semnat cu clubul londonez Tottenham Hotspur, până în 2030, deși a avut oferte și din partea Bayern Munchen și Napoli, pe care le-a refuzat. Potrivit anunțului oficial, va purta tricoul cu numărul șase.

Sky Sports scrie că Tottenham a plătit 31 de milioane de euro pentru aducerea fundașului de 21 de ani, o sumă record pentru un fotbalist român. Precedentul record data din 2004, de când Adrian Mutu a fost transferat de Chelsea, pentru 19 milioane de euro, scrie eurosport.ro.

Radu has arrived 🤍

We are delighted to announce the signing of Radu Dragusin from Serie A side Genoa, subject to international clearance and a work permit ✍️

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) January 11, 2024

În acest sezon, Drăgușin a jucat toate meciurile de campionat pentru Genoa și a fost titular în echipa națională a României, care s-a calificat de pe primul loc al grupei I la EURO 2024. Fotbalistul român a fost jucătorul lui Juventus,…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema