Florin Barbu: Fermierii români produc pui de calitate. România are un grad de autosuficienţă de 160% la carnea de pui


Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a declarat că „fermierii români produc pui de calitate”, iar „România are un grad de autosuficienţă de 160% la carnea de pui”.

„Fermierii români produc pui de calitate. România are un grad de autosuficienţă de 160% la carnea de pui. Exportăm, am deschis pieţe împreună cu omologul meu francez, aproape 40% din cantitate de pui se duce în Franţa. Înseamnă că este un pui de calitate. Şi doi, instituţiile abilitate de control cred că trebuie să pună, la cele apărute în spaţiul…

Citeste continuarea pe psnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

China răspunde dur americanilor

China a transmis că va lua „măsurile necesare” după anunţarea de către Washington a unor noi sancţiuni menite…