Firma care administrează Cimitirul Central nu se lasă: a pierdut primul proces, iar acum a deschis altul, pentru ridicarea unui bloc pe un spațiu verde


Firma care s-a războit cu administrația locală pentru ridicarea unui bloc pe un spațiu verde de pe strada Nicolae Iorga nu se lasă și continuă demersurile în instanță pentru a-și atinge obiectivul. Până acum nu a avut câștig de cauză, deși vorbim de două dosare deschise pe Contencios-administrativ, iar cel din urmă, aflat în curs de soluționare, se află în faza de recurs, la Curtea de Apel.

În speță, Progress Consulting SA, un dezvoltator imobiliar care administrează și Cimitirul Central din Constanța, a depus, în urmă cu mai bine de zece ani, documentația necesară construirii unui bloc pe strada Nicolae Iorga nr. 24B.

Consiliul Local (CL) Constanța a adoptat, în 2008, o hotărâre pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) „Construire bloc locuinţe S+D+P+11E cu spaţii comerciale, str. Nicolae Iorga nr. 24B, teren în suprafaţă de 822 metri pătrați, proprietate SC PROGRESS CONSULTING SA“.

Apoi, în urmă cu…

Citeste continuarea pe focuspress.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Tudose îl atacă pe Ciolacu!

”Eu mă bucur foarte mult că domnul Tudose a spus că nu sunt din filmul acesta, pentru că…