Final de drum pentru Simona Halep! Verdict crunt de la TAS pentru sportivă. Este cea mai tristă veste posibilă



Audierile de la TAS  în cazul de dopaj al Simonei Halep se termină astăzi. Sportiva a intrat de fiecare dată în instituție cu zâmbetul pe buze, dorind să arate că este relaxată și încrezătoare. Atitudinea ei i-ar putea deranja, însă pe judecători care au în față un caz plin de acuzații grave.

Fostul lider mondial nu trebuie să dea explicații doar pentru ingerarea substanței interzise Roxadustat, ci și pentru neregulile din pașaportul biologic. Patrick Mouratoglou și-a asumat întreaga vină pentru situație, subliniind desigur că nimic nu a fost cu intenție, însă strategia de apărare nu pare a fi cea mai bună posibilă.

„Au fost mari greșeli în strategia de apărare a Simonei. Este o eroare prin omisiune a Simonei. La pașaportul biologic au fost diverse tentative de manipulare a sângelui. E de luat în seamă și concluzia finală, când s-a spus „probabil doping”. E greu să vorbești despre o probabilitate și nu despre o certitudine….

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Vechi cărți românești cu steme domnești și stihuri poeticești

O nouă expoziție tematică „𝗩𝗲𝗰𝗵𝗶 𝗰𝗮̆𝗿𝘁̦𝗶 𝗿𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝗰𝘂 𝘀𝘁𝗲𝗺𝗲 𝗱𝗼𝗺𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝘀̦𝗶 𝘀𝘁𝗶𝗵𝘂𝗿𝗶 𝗽𝗼𝗲𝘁𝗶𝗰𝗲𝘀̦𝘁𝗶” dedicată ilustrării evoluției grafice a…