Final de drum pentru Mircea Geoană! Cine va fi candidatul PSD la prezidențiale? Va fi susținut inclusiv de Klaus Iohannis și PNL. Nume complet neașteptatMircea Geoană stă destul de bine în preferințele electoratului atunci când vine vorba de alegerile prezidențiale. Actualul secretar general al NATO se bucură de o imagine foarte bună și și-a manifestat deja dorința de a candida. Acesta a dezvăluit că cei din PSD, inclusiv Marcel Ciolacu i-ar fi cerut să facă acest pas.

Președintele PSD a ironizat declarațiile făcute de Mircea Geoană și neagă orice discuție pe acest subiect. Vasile Dîncu a intervenit și el în ecuație și a transmis că doar în urmă cu trei ani s-a vorbit despre asta, dar nimic concret practic.

„După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat și am sunat-o pe doamna Șoșoacă și i-am propus să fie premier. Eu sunt președintele PSD. Nu știu dacă voi fi candidat sau nu la funcția de Președinte. În acest moment nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat. Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist de această dată, de membru fondator de 30 și de ani, niciodată…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema