Final de drum pentru Klaus Iohannis! Pe cine vor românii președinte al României? Surpriză enormă în ultimul sondaj. Adio Marcel Ciolacu!



Mandatul lui Klaus Iohannis de președinte al României se apropie de final. Acesta nu mai poate candida, fiind deja șeful statului pentru perioada maximă admisă de lege. El încearcă în aceste ultimele lui la Cotroceni să-și construiască o carieră la nivel UE și are șanse să devină președinte al Consiliului European.

Lupta pentru scaunul lăsat liber de el este intensă. Sunt mulți doritori, dar românii sunt destul de sătui de promisiuni goale, iar votul pare extrem de dispersat la acest moment. Cel mai nou sondaj INSCOP îl arată drept favorit la prezidențiale pe Mircea Geoană, actual secretar adjunct al NATO.

Acesta nu mai face parte, însă din PSD. El a condus partidul în urmă cu mai mulți ani și a fost învins în trecut de Traian Băsescu, când acesta candida pentru mandatul cu numărul 2 la alegerile prezidențiale. Acum își dorește să revină, dar social democrații nu prea sunt de acord, mai ales Marcel Ciolacu care vizează și el scaunul…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema