Filmările celui mai dur reality-show de la A1 sunt gata să înceapă, iar CANCAN.RO are lista completă a concurenților de la ”Asia Express”!

Gata cu dezvăluirile sporadice! CANCAN.RO vă prezintă, într-un material de excepție, cu valențe MEGA-EXCLUSIVE, distribuția completă a show-ului Asia Express, cu o săptămână înainte de a fi făcută publică de Antena 1. Surprizele au fost uluitoare până și pentru comitetul redacțional, deci garantăm să rămâneți muți de-a dreptul când veți citi numele de pe lista Monei Segall.

De-a lungul timpului, v-am tot prezentat vedete ce se află pe listele celor de la Antena 1. Datorită CANCAN.RO, se cunoștea deja o parte din lista participanților la aventura din Asia, printre cei enumerați anterior fiind Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Anca Țurcașiu, Adrian Nartea și Andrei Ursu. Dar iată că se adaugă și alte persoane publice absolut uimitoare!

( NU RATA: SÂNZIANA NEGRU DE LA AMERICA EXPRESS ŞI-A FĂCUT CASĂ ÎN PĂDURE, DE UNA SINGURĂ! CUM ARATĂ BIJUTERIA DIN INIMA NATURII….

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema