Fetiţele din Oradea băgate în spital de o substanţă toxică. Ce făcuse mătuşa lor, cu doar câteva ore înainte. Şi ea, şi copila de 2 ani se luptă pentru viaţă“În prezent, copilul de 2 ani, o fetiţă, este intubat şi ventilat mecanic. La fel şi mătuşa ei, de 27 de ani. Celelalte două victime, femeia de 23 de ani şi o fetiţă de 4 ani, sunt într-o stare mai bună.”, transmite Iulia Pop, reporter Observator.

Intoxicaţi cu soluţie de râie

“Totul s-a petrecut aseară, când cea de 27 de ani a folosit o substanţă toxică pentru a se spăla pe picioare, chiar în prezenţa celorlalţi membri ai familiei. La câteva ore după, cele patru persoane au început să acuze stări de rău, de vomă, şi au sunat imediat la 112”, adaugă Iulia Pop, reporter Observator.

“Aşa au ajuns la UPU Oradea. poliţia a fost anunţată chiar de către medici, pentru că au stabilit că s-au intoxicat după ce au folosit o soluţie pentru tratarea scabiei. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar pe fir a intrat inclusiv un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea”, mai…

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema