Farul – Oțelul 1-1: Echipa lui Gheorghe Hagi nu reușește să se impună, pe teren propriu, împotriva formației lui Dorinel Munteanu


Farul Constanța a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu Otelul Galați, din etapa a 27-a din Superligă.

Constantin Budescu a deschis scorul pentru echipa antrenată de Gheorghe Hagi, în minutul 31, din penalty, după un fault comis de oaspeți în careu. În repriza secundă, Federic Maciel a reușit egalarea cu o execuție de excepție, care l-a surprins pe portarul Farului.

În urma acestui rezultat, Farul acumulează 41 de puncte și rămâne, momentan, pe locul 4. Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 39 de puncte și va juca luni cu FC Voluntari pe teren propriu. De cealaltă parte, Oțelul Galați face 32 de puncte și se află pe locul 11, la cinci puncte distanță de ultimul loc care duce în play off.

Etapa viitoare, campioana României va întâlni, în deplasare, Universitatea Cluj.

P.I.

Citeste continuarea pe focuspress.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cand va veni sfârșitul lumii

Cercetătorii de la diverse universități au documentat recent posibilul sfârșit a lumii, concentrându-se pe impactul piticelor albe asupra…