Farul – FCU Craiova 1-0. Festivalul ratărilor pentru Hagi. Munteanu „a comis-o” din nou. Constănțenii își consolidează poziția în play-off. Video

Farul Constanța a încheiat etapa cu numărul 23 din SuperLiga cu victorie în fața celor de la FCU Craiova, 1-0. Ronaldo Deaconu a salvat echipa lui Gică Hagi, care a irosit ocazii din nou, la foc automat.

Louis Munteanu a fost și de această dată responsabil cu ocaziile irosite. A scăpat singur cu portarul, dar a avut execuții modeste. La fel a procedat și Grigoryan. De partea cealaltă, oaspeții aproape că nu au contat în meci. Buzbuchi, înlocuitorul lui Aioani, transferat la Rapid, nu a avut motive de panică.

La jumătatea reprizei secunde a existat un moment controversat, în care centralul a analizat cu assistenții VAR un fault, suspect pentru penalty în favoarea oltenilor, însă jocul a fost lăsat să continue în cele din urmă.

După acest duel, echipa lui Hagi și-a consolidat poziția în play-off și astfel, a ajuns la 36 de puncte, la egalitate cu CFR și Rapid. Important de menționat, FCSB, CFR, Rapid, CSU Craiova și Sepsi, restul echipelor din…

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema