Faimosul de la Survivor România, umilit de PRO TV! Nu i-au dat voie să revină în Republica Dominicană: ”Nu fac eu jocurile”



Un Faimos de la Survivor România rupe tăcerea și spune cum a fost umilit de cei de la PRO TV. Deși practic a fost invitat în competiție anul acesta, acum, trustul nu l-a mai vrut în peisaj.

Kamara a ajuns ceva mai târziu la Survivor România anul acesta, dar s-a făcut rapid remarcat. A avut mai multe schimburi de replici acide cu DOC, dar și cu alți concurenți.

Chiar și așa, emisiunea de la PRO TV a avut o audiență bună. Se pare însă că asta nu a contat pentru trust, astfel că faimosul Kamara nu a mai avut ”liber” și la Survivor All Star.

Artistul spune că și-a dorit să meargă în Republica Dominicană, însă nu l-a chemat nimeni. Mai mult de atât, s-a arătat deranjant, menționând că alte persoane decis ”cine merge și cine nu merge”.

Kamara vrea la Survivor All Star

A fost eliminat într-un mod neplăcut și a tot sperat că își poate lua revanșa la un moment dat, dar nimic nu s-a întâmplat. Chiar și așa, Kamara încă speră la o șansă…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema