Exclusiv Secretele din trecutul procurorului general și misterul unui vot singular. “Am fost dezbrăcat de Alex Florența” – documente


Procurorul general al României, Alex Florența, este singurul magistrat care a susținut numirea la șefia secției I DNA a unui procuror cu aviz negativ strivitor din partea CSM și respins de două ori de comisia de interviu de la Ministerul Justiției.

Alex Florența i-a dat Mihaielei Moraru Iorga singurul vot pozitiv în secția de procurori și i-a recomandat ministrului Justiției să o propună președintelui spre numire.

Ce l-a făcut pe procurorul general Alex Florența să fie singur împotriva tuturor de partea unui procuror extrem de controversat? Posibil o evaluare profesională diferită, dar sunt date și că drumurile lor s-ar mai fi intersectat din alte poziții.

Dosarul de la sertar: “Am fost dezbrăcat de Alex Florența”

În 2019 era deschis la SIIJ dosarul cu numărul 780/P/2019 la sesizarea făcută de Dragan Ilin, care îi acuza de cercetare abuzivă pe Alex Florența – procuror șef DIICOT Timișoara și pe Mihai Șandor- procuror DIICOT.

Ce anume a…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema